Bindweefselmassage Utrecht

Wil je je huidconditie zichtbaar verbeteren? Probeer dan de bindweefselmassage Utrecht. De eerste resultaten zijn direct merkbaar na de eerste behandeling!

Betere doorbloeding

Door een bindweefselmassage Utrecht wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt en celvernieuwing sneller plaatsvindt. Voornamelijk het losmaken van verklevingen zorgt ervoor dat de doorbloeding beter wordt. Daarnaast wordt de aanmaak van collages en elastieken vezels bevorderd. Je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren!

De voordelen van een bindweefselmassage Utrecht

Een bindweefselmassage biedt zeer veel voordelen voor je huid. Een bindweefselmassage Utrecht biedt de volgende zichtbare resultaten:

  • Een strakkere huid;
  • Duidelijk fijnere poriën;
  • Een verbeterde huidstructuur;
  • Minder rimpels en lijntjes;
  • Strakkere gezichtscontouren.

De bindweefselmassage wordt vaak gebruikt om veroudering van de huid tegen te gaan, maar ook zeker bij acne kun je erg veel voordelen hebben van een bindweefselmassage Utrecht.

Een keer per maand ga ik naar Five City Spa voor een bindweefselmassage in Utrecht. Five is een prachtige salon met zeer vriendelijke en kundige medewerkers. 

Bindweefselmassage Utrecht

Een losse bindweefselmassage duurt 30 minuten. Je kunt ook voor onze Advanced Bio Lifting Face behandeling kiezen, waarbij de bindweefselmassage en cupping worden toegepast. Voor een langdurig resultaat raden wij aan een kuur te boeken. Hierbij krijg je vijf bindweefselbehandelingen voor de prijs van vier!

Contact en reserveren

De bindweefselmassage Utrecht is eenvoudig online te boeken. Mocht je meer informatie willen over de bindweefselmassage, dan kun je online ook eenvoudig contact met ons opnemen.

Contact opnemen Direct reserveren

Massage