Massage Amsterdam – Boek een heerlijke massage in Amsterdam

Heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Wil je een drukke werkweek of stressvolle dagen achter je laten en genieten van een momentje voor jezelf? Dan is een massage Amsterdam hét antwoord voor jou. Kom langs bij één van onze vestigingen in Amsterdam voor onze heerlijke massages!

Onze massages

Wij bieden een ruim assortiment van verschillende massages waaronder onze signature Five Full body massage. Deze uitgebreide massage is gericht op het gehele lichaam waarbij verschillende massagetechnieken toegepast worden zoals de onderarm techniek. Absoluut een aanrader!

Naast de Five Full Body Massage bieden we ook een Intensive massage, zwangerschapsmassage, duo massage en nog veel meer. Kijk gerust onder het kopje ‘massages’ om ons hele aanbod te bekijken.

Ben je al om? Boek dan snel dat ‘momentje voor jezelf’ via de knop hieronder! We zijn 7 dagen per week open van 10-22 uur. Je vinds ons in De Pijp Amsterdam en in Amsterdam-West.

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Waarom hebben wij de beste massages van Amsterdam? Gemiddeld wordt onze spa beoordeeld met een 9,2. De reden waarom onze bezoekers graag een ontspanningsmassage bij ons ondergaan zijn:

  • Ruime openingstijden;
  • Een compleet ontspannen ambiance;
  • Professionele medewerkers;
  • 100% natuurlijke producten.

Massage Amsterdam

In centrum Amsterdam vind je de beste plek om te ontspannen. Five City Spa is een massagesalon met vestigingen in de Pijp Amsterdam en Amsterdam-West. Hierdoor zijn we goed bereikbaar per fiets of auto. We hebben een enthousiast en toegewijd team met professionele masseurs die ervoor zorgen dat jij weer als herboren voelt na elke massage.

Bij Five City Spa wordt gebruik gemaakt van de beste producten voor jouw huid en tijdens elke spa-ervaring schenken wij aandacht aan alle ‘vijf’ zintuigen. Ben je benieuwd geworden? Kom binnen en ervaar het zelf. Tijd om te ontspannen!

Gift Vouchers

Wil je in plaats van jezelf, een goede vriend of familielid een massage in Amsterdam laten ervaren? De Five City Spa Voucher is het perfecte cadeau voor iedereen die behoefte heeft aan een ontspanningsmoment!

Je kunt de voucher online bestellen en deze wordt binnen 2 dagen verzonden.

Aanbod Massages in Amsterdam

 

Tot snel bij Five City Spa voor een massage Amsterdam!

 

Direct reserveren