Massages

Ontspan met een heerlijke massage bij Five City Spa

Geniet van luxe massages bij Five City Spa

Welkom bij Five City Spa, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress en kunt genieten van een weldadige ontspanning. Onze massages laten je lichaam en geest ontspannen, zodat je je als herboren voelt. Kom je vaker voor een massage? Kies dan voor een Frequent Fiver Card.

Ontdek onze top 3 massagetherapieën

full-body-ontspannings-massages-amsterdam

Waarom Five City Spa?

Luxe en comfort

Bij Five City Spa vind je een oase van luxe en comfort, waar we er alles aan doen om je te laten genieten van ontspannen massages. Kies voor een van onze behandelingen en pas deze volledig aan aan jouw persoonlijke wensen.

Deskundige masseurs

Onze masseurs hebben jarenlange ervaring en geven je een uitstekende massage op maat. Zij denken graag met je mee en geven advies op maat. Kies voor een van onze behandelingen en geef aan waar je graag extra aandacht aan besteedt. Nek- of rugspieren? Of toch meer aandacht voor de benen? Onze masseurs passen de behandeling graag aan aan jouw wensen.

Persoonlijke aandacht

Geen one-size-fits-all behandelingen. Wij zorgen ervoor dat jouw massage precies aansluit op jouw behoeften en wensen. In overleg met onze masseur kun je de behandeling aanpassen als je dat wilt. Zo past de massage altijd precies bij jou behoefte. Andere geur of muziek? Dat kan allemaal bij Five City Spa.

Maak jouw behandeling op maat

Bij Five City Spa creëren we unieke ervaring die volledig aansluit bij jouw voorkeuren. Via onze online voorkeurentool kun je jouw massage volledig aanpassen met jouw favoriete geur olie, muziek en uiteraard jouw voorkeurszones!

Met vijf vestigingen altijd dichtbij

Je vindt onze Spa’s in: Amsterdam West, Amsterdam de Pijp, Laren, Haarlem en Utrecht.
Kijk op Facebook voor meer inspiratie.

 

 

Kies je favoriete massage en boek eenvoudig online.