Massage Haarlem – Reserveer een heerlijke massage in Haarlem

Ben jij op zoek naar een moment van échte ontspanning? Heb je een stressvolle periode achter de rug of heb je gewoon even behoefte aan een moment voor jezelf? Kom langs bij Five City Spa in Haarlem voor een heerlijke massage en loop weer geheel ontspannen de deur uit. Je verdient het!

Five City Spa opent 1 februari 2022 haar deuren op de Grote Houtstraat 117 in Haarlem. Reserveer online!

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Diverse massages

Bij Five City Spa bieden we een gevarieerd aanbod aan massages. Naar wat voor soort massage ben je op zoek? Voor een moment van ultieme ontspanning ga je voor onze Full Body massage: een heerlijke ontspanningsmassage gericht op jouw ‘Five’ zintuigen. Tijdens deze massage wordt er gemaakt van verschillende technieken, waaronder de onderarmtechniek. Wil je een iets stevigere massage? Dan is de Five Intensive massage geschikt voor jou.

Naast deze massages bieden we onder andere een zwangerschapsmassage, duo massage en een rug, nek en schoudermassage. Lees meer over de specifieke massages van Five:

Massage Haarlem

In het centrum van Haarlem vind je een oase van rust bij Five City Spa. Na de opening van drie succesvolle vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Laren mocht Haarlem natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Onze professionele masseurs staan te popelen om ook in Haarlem onze gasten in de watten te leggen. Dankzij onze centrale locatie aan de Grote Houtstraat 117 zijn we goed bereikbaar per fiets, auto of te voet.

Five City Spa beoordelingen

Bij Five City Spa genieten we ervan om bezoekers te geven wat zij nodig hebben: ontspanning. Daarom passen we onze massages aan op jouw wensen en zwakke punten.

Wederzijds genieten bezoekers van onze massages. Zij geven Five City Spa gemiddeld een 9.2. De voornaamste redenen voor deze mooie beoordeling zijn volgens hen:

  • 100% natuurlijke producten;
  • Ruime openingstijden;
  • Ervaren personeel;
  • Vriendelijke prijzen;
  • Een ontspannen ambiance.

Corona beleid

We vinden het enorm belangrijk dat zowel onze gasten als werknemers zich in een veilige omgeving bevinden, daarom hebben we corona huisregels opgesteld. Met deze regels zorgen we voor verantwoorde massages bij Five City Spa.

Tot ziens bij Five City Spa voor een massage Haarlem!

Direct reserveren