Massage Haarlem – Voel je weer als herboren!

Bij Five City Spa ben je voor een massage in Haarlem in goede handen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages, zoals een Full Body Massage, duo massage, zwangerschapsmassage en de populaire Five Intensive massage. Bij Five City Spa werken opgeleide en gekwalificeerde vakmensen die ervoor zorgen dat je na je massage weer geheel ontspannen de deur uitloopt!

Kom snel langs bij Five City Spa op de Grote Houtstraat 117 in Haarlem. Reserveer eenvoudig online.

Bekijk alle massages Direct reserveren

Massage Haarlem

Heb je een stressvolle tijd gehad, zitten je spieren vast of wil je jezelf gewoon lekker verwennen? Een massage in Haarlem is altijd een goed idee! Op onze gloednieuwe locatie heten we je van harte welkom voor een ontspannen moment voor jezelf. Onze specialisten kneden de stress en spanning uit je lichaam of geven je die kalmerende massage waar je zo aan toe bent. We passen onze massages altijd aan op je wensen zodat jij je na afloop weer als herboren voelt. Voor een massage in Haarlem hoef je niet ver te zoeken: wij zitten midden in het centrum, aan de Grote Houtstraat 117.

Ons aanbod

We hebben al een paar van onze populaire massages verklapt, maar we bieden er nog meer! Zo kun je altijd de juiste massage kiezen die op dit moment bij je past. Heb je last van stress of heb je een baan waarbij je veel achter een bureau zit? Dan is de kans groot dat je last heb van stijve of gespannen spieren in je nek en schouders. Kies dan voor onze rug, nek en schoudermassage. Ben je net mama geworden? Gefeliciteerd! De mama massage focust zich op de rug, nek, schouders en armspieren om ze te laten ontspannen na al die typische ‘optil’ bewegingen van de kleine. Naast massages voor één persoon, bieden we ook een duo massage in Haarlem aan. Kies allebei voor dezelfde massage of kies twee verschillende massages: het kan allemaal. Je kunt online eenvoudig jullie voorkeuren aangeven. Lees meer over al onze massages:

Wil je iemand verrassen met een massage in Haarlem?

Een massage cadeau krijgen, wie wil dat nou niet? Een massagebon is hét geschenk aan een dierbare die er op dat moment wel een kan gebruiken. Of hij of zij een moeilijke tijd achter de rug heeft, zwanger is of juist net is bevallen: zo’n moment voor jezelf zorgt ervoor dat je de wereld weer aankan! Geef de Five City Spa gift voucher cadeau en kies voor een massage of een bedrag naar keuze. De gift voucher is onbeperkt geldig en is in te leveren in al onze vestigingen. De gift voucher wordt prachtig verpakt en dezelfde dag nog verstuurd. Extra leuk: elke gift voucher wordt met de hand beschreven voor een persoonlijke touch. Zo komt jouw persoonlijke boodschap helemaal tot zijn recht!

Hoge beoordeling van een 9.2

We zijn enorm blij met onze Fivers en zij ook met ons! Five City Spa wordt namelijk beoordeeld met een mooie 9.2. Wat onze gasten het prettigst vinden bij Five:

  • 100% natuurlijke producten;
  • Opgeleid en vriendelijk personeel;
  • Ruime openingstijden (elke dag geopend, ook ’s avonds!);
  • Een ontspannen ambiance.

Ontdek het zelf en reserveer jouw massage Haarlem. Dit doe je eenvoudig via de knop hieronder. Tot binnenkort!

Direct reserveren