Massagesalon Utrecht

Wil je weer heerlijk ontspannen, dan ben je in onze massagesalon Utrecht aan het juiste adres. Onze massages worden helemaal aangepast naar jou voorkeuren en wensen. Voor een full body massage, maar ook voor specifieke massages zoals een voetmassage of zwangerschapsmassage kun je bij ons terecht

Helemaal ontspannen

Wij geloven dat ontspanning een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl. Onze massagesalon heeft een unieke ambiance en een zeer ontspannen sfeer. Alle ‘Five’ zintuigen krijgen de aandacht, dus je loopt weer helemaal ontspannen de massagesalon Utrecht uit. Onze bezoekers beoordelen onze gemiddeld met een 9,2. Als belangrijkste reden om terug te komen in onze spa wordt vaak aangegeven dat je “compleet ontspannen” de deur weer bij ons uit loopt.

Five City Spa wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2

Probleemoplossend

Naast ontspannend zijn veel massages bij ons ook probleemoplossend. De massages werken diep in op de spieren in en hebben zo een zeer ontgiftende werking. Bij specifieke problemen aan schouders, rug of nek raden we de speciale “Back, Neck & Shoulder massage” aan. Ben je zwanger? Dan is de “Pregnancy massage” ideaal voor jou.

Massagesalon Utrecht:

In onze massagesalon Utrecht bieden we de volgende overheerlijke massages aan:

Naast deze massages kun je ook nog genieten van een bindweefselmassage, die voornamelijk je huidconditie verbetert.

Contact

Je kunt via deze website eenvoudig contact met ons opnemen. Daarnaast kun je ook direct een online reservering plaatsen voor een massage in onze massagesalon Utrecht.

Contact opnemen Direct reserveren