Massage Utrecht

Wil je heerlijk ontspannen met een massage? Bij Five City Spa in Utrecht ben je aan het juiste adres. Onze massages worden helemaal aangepast naar jouw voorkeuren en wensen. Voor een full body massage, maar ook voor specifieke massages zoals een zwangerschapsmassage kun je bij ons terecht.

Ontspanningsmassage Utrecht

Wij geloven dat ontspanning een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl. Onze hidden gem heeft een unieke ambiance en een zeer ontspannen sfeer. Alle ‘Five’ zintuigen krijgen de aandacht, dus je loopt weer helemaal ontspannen de deur uit. Onze bezoekers beoordelen onze gemiddeld met een 9,2. Als belangrijkste reden om terug te komen in onze spa wordt vaak aangegeven dat je “compleet ontspannen” de deur weer bij ons uit loopt.

Five City Spa wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2

Probleemoplossend

Naast een ontspanningsmassage zijn veel massages bij ons ook probleemoplossend. De massages werken diep in op de spieren in en hebben zo een zeer ontgiftende werking. Bij specifieke problemen aan schouders, rug of nek raden we de speciale Back, Neck & Shoulder massage aan. Ben je zwanger? Dan is de Pregnancy massage ideaal voor jou.

Massage Utrecht:

Bij Five City Spa in Utrecht bieden we de volgende massages aan:

Naast deze massages kun je ook nog genieten van een bindweefselmassage, die voornamelijk de huidconditie van je gezicht verbetert.

Contact

Vragen? Neem eenvoudig contact met ons op via de website of plaats direct een online reservering voor een heerlijke massage Utrecht. Tot snel bij Five City Spa voor een heerlijke massage Utrecht!

Contact opnemen Direct reserveren