Massage Cadeaubon Utrecht – Amsterdam – Laren – Haarlem

Is er iemand jarig of wil je iemand verrassen? Er gaat niets boven een heerlijk ontspanningsmoment. Doe daarom een massage cadeau! Bij Five City Spa bestel je eenvoudig een massage cadeaubon voor de locaties Utrecht, Amsterdam, Laren of Haarlem.

Onze cadeaubon is voor iedereen die wel eens even een ‘relax’ momentje kan gebruiken. Leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen!

Bestel online

Five City Spa wordt door haar bezoekers gemiddeld beoordeeld met een 9,2

 

Massage Cadeaubon

Wanneer je een Five massage cadeau geeft, kun je kiezen voor een van onze heerlijke massages. Denk bijvoorbeeld eens aan de Five Full Body ontspanningsmassage of een Pregnancy Massage. Geef je liever een gezichtsbehandeling cadeau? Bekijk dan het gevarieerde aanbod gezichtsbehandelingen. Zowel voor vrouwen als mannen een fijn cadeau om de huid weer te laten stralen. Wanneer je niet helemaal zeker weet wat de beste optie is voor je partner, vriend of familielid, kun je ook een los bedrag op de cadeaubon laten zetten, zodat de ontvanger zelf een keuze kan maken!

Persoonlijk cadeau

Wil je graag een massage cadeau doen? We begrijpen als geen ander dat een persoonlijke touch het cadeau afmaakt. Daarom maken we de cadeaubon extra persoonlijk door de naam van de ontvanger met de hand op de cadeaubon te schrijven. Daarnaast kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de tegoedbon. Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Direct online bestellen en versturen

De massage cadeaubon bestel je eenvoudig via onze online reserveringsmodule. Je kunt ervoor kiezen de massage cadeaubon op te halen bij ons in de spa (alleen mogelijk in Utrecht en Amsterdam), maar je kunt de cadeaubon ook laten versturen. De cadeaubon doen we dezelfde dag nog op de post! Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? We helpen je graag. Neem eenvoudig contact met ons op.

Bestel online