Cadeaubon Utrecht

Is er iemand jarig of wil je iemand verassen? Koop dan een cadeaubon Utrecht bij Five City Spa. Onze cadeaubon Utrecht is voor iedereen die wel eens even een ‘relax’ momentje kan gebruiken. Leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen!

Five City Spa wordt door haar bezoekers gemiddeld beoordeeld met een 9,2

Cadeaubon Utrecht: een specifieke behandeling of vrij te besteden

Je kunt kiezen voor een enkele behandeling, zoals een overheerlijke massage of een gezichtsbehandeling. De Full Body Massage of een Skin Clear gezichtsbehandeling zijn hierbij erg leuke keuzes. Je kunt ook een los bedrag op de cadeaubon laten zetten, zodat de ontvanger zelf een keuze kan maken. Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Persoonlijk

We maken de cadeaubon extra persoonlijk door de naam van de ontvanger met de hand op de cadeaubon te schrijven. Daarnaast kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaubon Utrecht.

Direct online bestellen en versturen

De cadeaubon is eenvoudig via onze online reserveringsmodule te bestellen. Je kunt ervoor kiezen de cadeaubon op te halen bij ons in de spa, maar je kunt de cadeaubon Utrecht ook laten  versturen. De cadeaubon versturen we dezelfde dag nog!  Mocht je vragen hebben over alle mogelijkheden, dan kun je uiteraard ook eenvoudig contact met ons opnemen.

Bestel online