Gezichtsbehandeling Utrecht

Voor een gezichtsbehandeling Utrecht ben je bij Five City Spa aan het juiste adres. Wij bieden een verscheidenheid aan gezichtsbehandelingen aan van een instant Detox tot een complete bindweefselmassage kuur. Ook voor de mannen hebben we een speciale gezichtsbehandeling in Utrecht. De Men’s facial is speciaal samengesteld voor de mannenhuid.

Gezichtsbehandeling met revolutionaire producten

Bij alle gezichtsbehandelingen in Utrecht maken we gebruik van de beste huidverbeteringsproducten. Tijdens alle gezichtsbehandelingen maken we gebruik van Perricone MD. Dit zijn revolutionaire producten die de huid verbeteren en tevens schade aan de huid tegen gaan door het gebruik van anti-oxidanten. Onze anti-aging producten bieden ongekende resultaten en de resultaten zijn te vergelijken met invasieve dermatologische behandelmethoden.

Ons aanbod

Bij Five City Spa bieden we de volgende zes gezichtsbehandelingen aan:

Waarom een gezichtsbehandeling Utrecht bij Five City Spa?

Ben je opzoek naar een gezichtsbehandeling in Utrecht? Dan ben je bij Five City Spa echt aan het juiste adres. Onze spa heeft een unieke ambiance en is toegankelijk voor een breed publiek. De openingstijden zijn zeer ruim en de prijzen zijn vriendelijk te noemen. Een gezichtsbehandeling Utrecht bij Five City Spa betekent:
– Eenvoudig online reserveren;
– Ruime openingstijden;
– Een unieke ambiance;
– Het gebruik van revolutionaire huidverbeteringsproducten.

Gezichtsbehandeling Utrecht: reserveren en contact

Je vindt onze spa aan de obrechtstraat 40 in de charmante Wittevrouwenbuurt. Een reservering maken voor een gezichtsbehandeling gaat eenvoudig online. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. We kijken er naar uit je te mogen ontvangen in onze unieke spa!

Bekijk alle behandelingen Direct reserveren