Over Five

NEXT GENERATION SPA

Onze passie omvat alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl en het onderhouden daarvan. Wij geloven dat ontspannen en je even onttrekken aan het drukke moderne leven daar onderdeel van uitmaakt. Daarom is Five City Spa in augustus 2014 geopend in Utrecht. In Utrecht vind je ons in de luwte van het centrum in de charmante Wittevrouwen buurt. De spa heeft een unieke ambiance die toegankelijk is voor een breed publiek, met ruime openingstijden en vriendelijke prijzen. In de loop der jaren heeft Five City Spa nog meerdere vestigingen geopend in het westen van het land. We zijn gevestigd in:

We kijken ernaar uit je daar (ook) te zien!

 

MASSAGES

De massages zijn zoals ze horen te zijn, op maat met jouw eigen voorkeuren en focuspunten. Met zorg is onze signature Five Full Body Massage samengesteld, tevens bieden we specifieke massages aan zoals de Pregnancy en Mama Massages. Alle “Five” zintuigen krijgen aandacht hetgeen je bezoek aan de spa tot een unieke belevenis maakt. Bekijk onze massage treatments.

 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Als het gaat om gezichtsbehandelingen hebben we het merk gevonden wat past bij de huidige trend van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Team Dr. Joseph produceert een 100% gecertificeerde biologische gezichtsverzorgingslijn en heeft bijbehorende gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Het merk komt uit Zuid-Tirol en combineert sinds 1986 de laatste hightech technieken met de kennis van eeuwenoude volksgeneeskunde met planten en bloemen. Je huid wordt op een natuurlijke manier fris, krijgt een lift en eventuele huidproblemen worden op een duurzame manier opgelost zonder extra toevoegingen. Het is een heerlijke geuren -en ontspanningsreis door de tuinen van Team Dr. Joseph. Vind hier onze facial treatments.