Wellness Utrecht

Een heerlijk dagje Wellness Utrecht? Heerlijk ontspannen en tot rust komen op een prachtige locatie bij Five City Spa. Five City Spa is in 2014 geopend omdat wij geloven dat je ontspannen en je helemaal onttrekken aan het drukke leven een belangrijke vereiste is voor een gezonde levensstijl.

Wellness in Utrecht

Ben je op zoek naar perfecte wellness in Utrecht? Kom dan langs in onze spa. De spa heeft een unieke ambiance en is toegankelijk voor een zeer breed publiek. Onze openingstijden zijn zeer ruim . Daarnaast kun je van wellness in Utrecht genieten voor vriendelijke prijzen.

Onze massages

Alle massages die we aanbieden zijn helemaal toegespitst op jou eigen voorkeuren en focuspunten. Wil je de focus op je nek en schouders, of juist op je voeten. Wil je je hele lichaam aandacht geven of ben je zwanger? Voor iedereen hebben we een geschikte massage.

  • Five Full Body Massage;
  • Rug, Nek en Schouder Massage;
  • Voet Massage;
  • Duo Massage;
  • Zwangerschaps Massage;
  • Mamma Massage.

Op onze site vind je een overzicht van alle massages.

Onze gezichtsbehandelingen

Bij een wellness Utrecht horen natuurlijk ook heerlijke gezichtsbehandelingen. We bieden op dit gebied het beste van het beste aan. We gebruiken de beste huidverbeteringsproducten en weten precies wat uw huid nodig heeft. Wil je minder rimpels? Je huid zuiveren en ontgiften? Wil je een gezichtsbehandeling speciaal voor mannen? Alles is bij Five City Spa mogelijk. Bekijk al onze gezichtsbehandelingen op onze site en maak een keuze!

Ben je opzoek naar wellness Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of maak direct een online reservering.

Direct reserveren Neem contact op