Massage Bussum – Reserveer jouw relaxmoment in omgeving Bussum

Kun jij wel een moment van ontspanning gebruiken? Soms vergeten we hoe belangrijk het is om jezelf als prioriteit te zien en je lichaam de rust te gunnen die het nodig heeft.

Five City Spa ziet ontspanning als één van de belangrijkste aspecten voor een gezonde levensstijl en daarom leggen wij onze bezoekers graag in de watten met een heerlijke massage. Boek direct jouw rustgevende massage bij Five City Spa in omgeving Bussum!

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Gevarieerd aanbod massages

Five City Spa heeft verschillende massages afgestemd op jouw specifieke behoeftes. Wil jij helemaal ontspannen de deur uitlopen? Dan is onze populaire Five Full Body massage de beste keuze voor jou. We focussen ons tijdens deze ontspanningsmassage op het gehele lichaam en de ‘Five’ zintuigen.

Heb je last van je rug, nek of schouders? Kies voor de Back, Neck & Shoulder massage om jou klachten te verlichten of ga voor de Five Intensive massage voor een intensievere massage.

Speciaal voor (aanstaande) moeders hebben we de zwangerschapsmassage en mama massage. Bij de zwangerschapsmassage wordt gebruikt gemaakt van een speciale massagetafel met borst- en buikontsparing, zodat je eindelijk weer even op je buik kunt liggen. Een rustgevend moment voor jou en je kleintje!

Ben je juist net moeder geworden, dan weet je als geen ander dat de vele tilbewegingen niet altijd even fijn zijn voor je spieren. Daarom hebben we de mama massage om moeders heerlijk in de watten te leggen.

Massage Bussum

Wij houden ervan om onze bezoekers geheel ontspannen de deur uit te zien lopen. Om nog meer mensen een relaxmoment aan te kunnen bieden, heeft Five City Spa een derde massagesalon geopend in omgeving Bussum. Dankzij de centrale locatie aan de Nieuweweg 43 in Laren, is Five City Spa snel en goed bereikbaar voor bezoekers uit Bussum. We zien je graag snel voor een heerlijke massage in Laren!

Gift Voucher

Ken jij familie, vrienden of kennissen die wel een moment van ontspanning kan gebruiken? Of wil je iemand uit de omgeving Bussum verrassen? Bestel de Five City Spa Voucher online en schrijf jouw persoonlijke boodschap. De gift voucher wordt dezelfde dag nog verstuurd.

We zien je graag snel bij Five City Spa!

Direct reserveren