Massage Laren – Boek een rustgevende massage in Laren

Gun jij jezelf in de hectiek van het dagelijks leven voldoende tijd? Soms weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen en ren je jezelf voorbij. Hoog tijd om daar iets aan te doen! Wij geloven er heilig in dat ontspanning bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Heb jij een stressvolle periode achter de rug of wil je jezelf gewoon eens lekker laten verwennen? Boek dan een heerlijke massage in Laren bij Five City Spa. Je verdient het!

Five City Spa is 7 dagen per week geopend van 10-22 uur op de Nieuweweg 43 in Laren. Reserveer direct!

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Diverse massages

Five City Spa biedt een ruim aanbod aan verschillende massages, voor elk wat wils. We geven tijdens de massage alle aandacht aan jouw ‘Five’ zintuigen en passen de massages aan op jouw persoonlijke wensen.

Ben je toe aan ultieme ontspanning? Kies dan voor onze populaire Five Full Body massage: een heerlijke ontspanningsmassage voor het gehele lichaam waarbij we gebruik maken van verschillende technieken. Kun jij juist een massage gebruiken die jouw rug-, nek- en schouderklachten verlicht? Dan is de Back, Neck & Shoulder massage perfect voor jou.

Naast deze massages bieden we onder andere de Five Intensive massage, duo massage en zwangerschapsmassage aan. Bekijk ons gehele aanbod van massages in Laren.

Massage Laren

Na het openen van succesvolle vestigingen in Amsterdam en Utrecht willen wij met onze massagesalon in Laren nog meer bezoekers in de watten leggen. Met een centrale locatie aan de Nieuweweg 43 in Laren zijn wij ook goed bereikbaar voor omliggende steden zoals Hilversum, Bussum, Baarn, Blaricum en Huizen.

Waarom Five City Spa?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een moment van rust is voor onze bezoekers en genieten er dan ook van om jou na een massage in Laren weer helemaal ontspannen onze massagesalon uit te zien lopen.

Bezoekers genieten wederzijds van onze massages en geven Five City Spa een gemiddelde beoordeling van een 9,2. De voornaamste redenen waarom bezoekers graag terugkomen bij Five City Spa zijn volgens hen:

  • 100% natuurlijke producten;
  • Ruime openingstijden;
  • Professionele medewerkers;
  • Een compleet ontspannen ambiance.

Gift Voucher

Ken jij iemand die wel een ontspanningsmoment kan gebruiken of wil je graag een vriend of familielid verrassen met een massage in Laren of een heerlijke gezichtsbehandeling in Laren? Bestel dan de Five City Spa Voucher en schrijf een persoonlijke boodschap. De voucher wordt dezelfde dag nog verstuurd.

We zien je graag bij Five City Spa in Laren!

Direct reserveren