Massage Utrecht

Voor een massage Utrecht ben je bij Five City Spa aan het juiste adres! Wij geloven dat ontspannen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl. Dit is de reden waarom Five City Spa in 2014 zijn deuren heeft geopend. We bieden verschillende massagebehandelingen aan om geheel tot rust te komen en heerlijk ontspannen weer naar huis te gaan.

Massage Utrecht: het aanbod

We bieden verschillende specialistische massages aan, maar houden altijd rekening met jou specifieke wensen. De meeste uitgebreide massage in Utrecht is de Five Full Body Massage.

De massages die we aanbieden zijn:
• Five Full body massage;
• Rug, nek en schouder massage;
• Voetmassage;
• Duo massage;
• Zwangerschapsmassage;
• Mamma massage.

Massage Utrecht: een unieke ambiance

De spa heeft een heerlijke ambiance en een ontspannen sfeer. De ambiance van de spa is echt uniek te noemen en is toegankelijk voor een erg breed publiek. We bieden alle massages in Utrecht tegen vriendelijke prijzen aan en hanteren zeer ruime openingstijden. Zo kun je op maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur voor een massage Utrecht bij ons terecht. Op zondag zijn wij van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. Ook uniek aan een massage in Utrecht bij Five City Spa is de optie om een massage voor twee in een DUO kamer te boeken.

Contact en reserveren

Je reserveert je massage Utrecht eenvoudig online. Online contact opnemen kan ook gemakkelijk via het contactformulier.

Bekijk alle massages Direct reserveren