Schoonheidssalon Utrecht

Ben je op zoek naar pure schoonheid en ontspanning? Breng dan eens een bezoek aan Five City Spa, een nieuwe generatie schoonheidssalon Utrecht. Bij ons loop je weer stralend en met een heerlijk ontspannend gevoel de schoonheidssalon uit.

Schoonheidssalon Utrecht

Onze schoonheidssalon in Utrecht wordt beoordeeld met maar liefst een 9,2. De belangrijkste factoren die onze bezoekers waarderen zijn:

  • Ruime openingstijden;
  • Een ontspannende ambiance;
  • Normale prijzen;
  • Toegankelijk voor een breed publiek.

Wat is er nu fijner dan een schoonheidssalon waar je ook ’s avonds en in het weekend terecht kunt? Wij zijn van 10 uur tot 22 uur open op maandag tot en met zaterdag. Op zondag ben je van harte welkom van 10 uur tot 19 uur.

Gezichtsbehandelingen

We hebben in totaal zes verschillende gezichtsbehandelingen, variërend van de “Cellular recreation“, die voor een stralende huid zorgt, tot de “Power lift for Men“, een behandeling speciaal gericht op de huid van de man.

We maken in onze schoonheidssalon gebruik van de biologische gezichtsverzorgingslijn van Team Dr. Joseph. Team Dr. Joseph heeft een 100% gecertificeerde biologische gezichtsverzorgingslijn en heeft bijbehorende gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Bekijk ons aanbod van gezichtsbehandelingen in Utrecht.

Specialistische massages

De massages in onze schoonheidssalon Utrecht zijn zoals ze moeten zijn. Helemaal op maat met jou eigen voorkeuren en focuspunten. Wil je je hele lichaam ontspannen kies dan voor de meest uitgebreide Five Full Body Massage. Heb je specifieke nek, schouder of rug klachten? Kies dan voor de populaire “Back, Neck & Shoulder massage“.

Wil je meer informatie over onze schoonheidssalon in Utrecht? Neem dan eenvoudig online contact met ons op. Je kunt ook via onze reserveringstool gemakkelijk een reservering voor een gezichtsbehandeling, massage of pedicure behandeling maken.

Bekijk alle behandelingen Direct reserveren