Zwangerschapsmassage Amsterdam: boek direct online

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam. Even volledig ontspannen tijdens een zwangerschapsmassage Amsterdam zorgt ervoor dat je lichaam herstelt van al het harde werk. Onze speciale zwangerschapsmassage boek je vanaf 12 weken tot het einde van de zwangerschap.

Zwangerschapsmassage Amsterdam: een heerlijk relaxmomentje

Five City Spa biedt speciale zwangerschapstafels met buik -en borstuitsparing waardoor je rug even helemaal kan worden ontzien. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om weer op je buik te liggen. De massage is erop gericht dat jij en de kleine helemaal tot rust kunnen komen. We masseren de achterkant van je lichaam en besteden uiteraard aandacht aan je – vaak vermoeide – voeten!

Mama geworden?

Gefeliciteerd! Hopelijk maken jij en je kleintje het goed. Het moederschap is druk en kan stressvol zijn. Het tillen van je baby is voor veel moeders best zwaar. Daarom hebben we voor na de bevalling de speciale Mama massage voor jou. Tijdens de Mama massage ligt de focus op de rug, nek, schouders en armspieren en kun je heerlijk tot rust komen.

Geef jezelf en de kleine een relaxmomentje en boek je zwangerschapsmassage in Amsterdam nu via de knop hieronder. Tot snel!

Direct reserveren