Zwangerschapsmassage Utrecht

Zwanger en zin om totaal tot rust te komen samen met je kleintje? Voor een zwangerschapsmassage Utrecht moet je bij onze spa in Utrecht zijn. Vanaf 12 weken tot het einde van de zwangerschap gebruiken wij onze speciale zwangerschapsmassage. De zwangerschapsmassage Utrecht duurt 55 minuten en kost € 69,-.

Zwangerschapsmassage Utrecht: heerlijk ontspannen

  • Keuze om op je buik of zij te liggen;
  • Speciale zwangerschapstafels om je rug te ontzien;
  • Speciale aandacht voor je – vaak vermoeide – voeten.

Uiteraard passen we de zwangerschapsmassage Utrecht aan op jou specifieke wensen. Voor de zwangerschapsmassages gebruiken we speciale zwangerschapstafels met buik- en borstuitsparing. Op die manier wordt je rug even helemaal ontzien en kun je zelfs eindelijk weer op je buik liggen! Uiteraard masseren we tijdens de zwangerschapsmassage voor –en achterkant van het lichaam en zorgen dat jij én je kleintje totaal tot rust komen.

Eenmaal bevallen?

Ben je eenmaal bevallen van een prachtige dochter of zoon? Voor na de bevalling hebben we in plaats van de zwangerschapsmassage de speciale Mama massage. Het tillen van je baby is natuurlijk best zwaar. Onze Mama massage is er geheel op gericht op je rug, nek, schouder en armspieren. Deze massage werkt zowel preventief als ontspannend.

Contact en reserveren?

Ben je enthousiast geworden over onze zwangerschapsmassage of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt onze Spa in de charmante Wittevrouwen buurt, aan de Obrechtstraat 40. Kom langs, we zien je graag! Liever een zwangerschapsmassage in Amsterdam, Laren of Hilversum boeken? Via de button hieronder reserveer je jouw zwangerschapsmassage op de gewenste locatie.

Direct reserveren Neem contact op