Beautysalon Utrecht

Wil je weer stralen en helemaal lekker in je vel zitten? Kom dan naar onze beautysalon Utrecht: Five City Spa. Wij geloven dat ontspanning een erg belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl. In onze beautysalon Utrecht zorgen we ervoor dat je weer helemaal ontspannen en met een lekker gevoel de deur uit gaat.

Five City Spa wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2

Beautysalon Utrecht: gezichtsbehandelingen

Voor al onze gezichtsbehandelingen maken we gebruik van één van de beste verzorgingsproducten die er bestaat: Team Dr. Joseph. Je krijgt een frisse huid en huidproblemen worden op een natuurlijke manier opgelost. In onze beautysalon in Utrecht bieden we de volgende gezichtsbehandelingen aan:

Beautysalon Utrecht: massages

Voor een ultieme ontspanning boek je een massage in onze beautysalon Utrecht. Alle massages worden aangepast naar jou voorkeuren en aandachtspunten. In onze beautysalon Utrecht bieden we onder andere de volgende massages aan:

De Five intensive massage is een nieuwe massage die we aanbieden. Een gedeelte van onze masseurs heeft een speciale opleiding gevolgd om te stevigere massages te mogen geven.

Pedicure

Wil je je voeten weer laten stralen? Heb je likdoorns of kalknagels? Breng dan een bezoek aan één van onze pedicures en krijg je voeten en nagels weer helemaal in shape.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze beautysalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak eenvoudig online een afspraak.

Contact opnemen Direct reserveren