Gezichtsbehandeling Amsterdam – Boek een heerlijke facial in Amsterdam

Een gezichtsbehandeling is een echte must voor een stralende huid. Blootstelling aan UV-straling, stress en weersomstandigheden versnellen het verouderingsproces en beschadigen je huid. Een goede gezichtsverzorging mag daarom niet ontbreken en onze behandelingen helpen je daarbij.

Wil jij genieten van een gezichtsbehandeling in Amsterdam? Kom langs bij één van onze vestigingen voor een gezichtsbehandeling. Niet alleen goed voor je huid, maar ook nog eens een heerlijk momentje voor jezelf!

Onze gezichtsbehandelingen

Five City Spa biedt een ruim aanbod gezichtsbehandelingen, waaronder de populaire Collageen Boost. Tijdens deze behandeling krijg je een speciaal collageen masker dat het verouderingsproces van je huid vertraagt. Heb jij last van een onrustige (acne) huid? Dan is de Skin Clear behandeling het antwoord voor jou.

Naast de Collageen Boost en Skin Clear facials bieden we ook een bindweefsel gezichtsmassage, een cupping behandeling en een facial speciaal voor de mannenhuid. Bekijk al onze gezichtsbehandelingen onder het kopje ‘treatments’.

Je kunt jouw favoriete gezichtsbehandeling direct online reserveren. Five City Spa is 7 dagen per week geopend van 10-22 uur in De Pijp Amsterdam en in Amsterdam-West.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen Direct reserveren

Waarom heeft Five de beste gezichtsbehandeling van Amsterdam? Gemiddeld wordt onze spa beoordeeld met een 9,2. Bezoekers komen graag langs vanwege:

  • 100% natuurlijke producten;
  • Professionele medewerkers;
  • Vriendelijke prijzen;
  • Een unieke ambiance;
  • Ruime openingstijden.

Gezichtsbehandeling Amsterdam

In hartje Amsterdam vind je bij Five City Spa een oase van rust waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Onze schoonheidsspecialisten staan klaar om met een heerlijke facial jouw gezicht weer te laten stralen. Dankzij de centrale locaties in De Pijp én in Amsterdam-West zijn onze spa’s goed bereikbaar per fiets, auto of openbaar vervoer.

Tijdens iedere gezichtsbehandeling starten we met een huidanalyse om te bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid. We maken enkel gebruik van de 100% natuurlijke productlijn van Team Dr. Joseph voor een optimaal resultaat.

Aanbod facials in Amsterdam

We zien je graag snel bij Five City Spa voor een heerlijke gezichtsbehandeling Amsterdam!

Direct reserveren