Gezichtsbehandeling Haarlem – Voor een stralend gezicht!

Geef jij je gezicht voldoende aandacht? De zon, het weer maar ook stress en luchtvervuiling zorgen ervoor dat het verouderingsproces van je huid versnelt en je gezicht iedere dag weer hard moet werken. Langs je dagelijkse skincare routine is een gezichtsbehandeling daarom geen overbodige luxe. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat je gezicht weer een heerlijke gezonde glow krijgt. Niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je soul!

Laat je gezicht stralen met een ontspannende gezichtsbehandeling in Haarlem. Bekijk onze gezichtsbehandelingen of maak direct een afspraak via onderstaande knop.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen Direct reserveren

Gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid

Hoe we ons gezicht nu verzorgen heeft impact op de komende jaren. Daarom geven onze schoonheidsspecialisten je gezicht de liefde en aandacht dat het verdient.

Een gezichtsbehandeling bij Five is voor iedereen anders. We starten altijd met een huidanalyse om jouw huidtype vast te stellen en stemmen hierop de producten af. Bij een gezichtsbehandeling zijn de producten prioriteit nummer één. Want wat kan je gezicht verdragen en welke producten zijn juist een no-go voor je huidtype? We maken daarom enkel gebruik van de 100% natuurlijke skincare producten van Team Dr. Joseph.

Bij Five hebben we meerdere soorten facials met verschillende focuspunten. Heb je last van acne of een onrustige huid? Dan is de Skin Clear de geschikte behandeling voor jou. Wanneer je graag de focus legt op het verbeteren van je huidconditie, zorgen we daarvoor met onze bindweefselmassage voor het gezicht.

Wil je meer weten over onze facials? Per facial vertellen we je wat we doen en waar de focus op ligt. Bekijk de gezichtsbehandelingen hier:

Gezichtsbehandeling Haarlem

Heb jij ons al gespot in Haarlem? Onze vierde vestiging ligt aan de bekende winkelstraat van Haarlem: de Grote Houtstraat. Zodra je binnenstapt in onze schoonheidssalon laat je direct de drukte achter je. In een heerlijke rustige omgeving zorgen we ervoor dat je ultiem kunt ontspannen tijdens dit momentje voor jezelf. Maak eenvoudig online een afspraak voor een gezichtsbehandeling Haarlem via de onderstaande knop.

Direct reserveren