Massage Huizen – Reserveer jouw massage in omgeving Huizen

Heb jij altijd een volle planning, ervaar je stress of verlang je naar een moment van rust? Bij Five City Spa geloven we in een goede balans tussen het drukke moderne leven en ontspanning voor een gezonde levensstijl. Daarom bieden wij heerlijke massages om tot rust te komen. Niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest!

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Aanbod massages

Wil jij zowel je lichaam als gedachten tot rust laten komen? Dan is de populaire Five Full Body Massage het antwoord voor jou. Tijdens deze ontspanningsmassage maken onze ervaren masseurs gebruik van verschillende technieken, waaronder de onderarm techniek. Als een stevige massage om spieren los te maken meer aan jouw behoeften voldoet, is de Five Intensive Massage de oplossing.

Speciaal voor toekomstige moeders hebben we een zwangerschapsmassage. De ongemakken die bij een zwangerschap komen kijken worden tijdens deze zachte massage verlicht. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk al onze massages.

Onze massages duren ongeveer 55 minuten, zodat jouw lichaam in deze tijd weer helemaal zen voelt. Via onze online voorkeuren tool kun jij de massage volledig aanpassen naar wens. Kies jouw lievelingsgeur olie, muziek en voorkeurszones!

Massage Huizen

Voor een massage Huizen ben je bij Five City Spa aan het juiste adres. Onze derde salon is gevestigd aan de Nieuweweg in Laren. Dankzij deze centrale locatie in het hart van Laren zijn wij goed bereikbaar voor bezoekers uit Huizen.

Five City Spa is 7 dagen per week geopend van 10-22 uur. Reserveer direct!

Reviews Five City Spa

Bij Five doen we er alles aan om onze bezoekers zo ontspannen en tevreden mogelijk de deur uit te zien lopen. En dat lukt! Bezoekers beoordelen Five City Spa met een gemiddelde van een 9,2. Zij geven aan graag bij ons terug te komen vanwege:

  • Professionele en ervaren medewerkers;
  • Ruime openingstijden;
  • Geheel natuurlijke producten;
  • Vriendelijke prijzen;
  • Een fijne ambiance.

We zien je graag snel bij Five City Spa!

Direct reserveren