Gezichtsbehandeling Laren – Laat je huid stralen

Wil jij je huid laten stralen? Dan is een gezichtsbehandeling een echte must. Je gezicht krijgt in het dagelijks leven veel te verduren. UV-straling en wisselende weersomstandigheden beschadigen je huid en niet te vergeten: ook stress zorgt ervoor dat je huid sneller veroudert. Geef daarom jouw gezicht extra liefde!

Kom langs bij Five City Spa voor een heerlijke gezichtsbehandeling in Laren. Reserveer direct jouw favoriete gezichtsbehandeling!

Uitgebreid aanbod gezichtsbehandelingen

Bij Five City Spa in Laren vind je een uitgebreid aanbod gezichtsbehandelingen, waaronder een ontspannende bindweefselmassage. Tijdens deze gezichtsmassage ligt de focus op het verbeteren van je huidconditie. Kan jouw gezicht een echte boost gebruiken? Dan is onze populaire Collageen Boost, met een speciaal ontwikkeld collageen masker, het antwoord voor jou.

Naast deze behandelingen bieden we vijf andere gezichtsbehandelingen, waaronder een Skin Clear gezichtsbehandeling voor de onrustige (acné) huid en een cupping facial. Bekijk alles gezichtsbehandelingen onder het kopje ‘treatments’.

Reserveer jouw favoriete gezichtsbehandeling online! Five City Spa is 7 dagen per week geopend van 10-22 uur in centrum Laren.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen Direct reserveren

Onze spa wordt beoordeeld met een 9,2. De redenen voor deze hoge score zijn volgens bezoekers:

  • 100% natuurlijke producten;
  • Deskundige medewerkers;
  • Vriendelijke prijzen;
  • Een ontspannen ambiance;
  • Ruime openingstijden.

Gezichtsbehandeling Laren

In hartje Laren staan onze schoonheidsspecialisten klaar om met een heerlijke gezichtsbehandeling jouw huid weer te laten stralen. Dankzij de centrale locatie aan de Nieuweweg 43 is onze spa goed bereikbaar voor omliggende steden zoals Bussum, Hilversum en Huizen.

Je eerste gezichtsbehandeling bij Five? Dan starten we met een uitgebreide huidanalyse om te bekijken welke producten geschikt zijn voor jouw huid. Deze producten zijn allemaal van Team Dr. Joseph: een 100% natuurlijke productlijn voor het beste resultaat.

Onze gezichtsbehandelingen

Gift Voucher

Wil jij graag je partner, familie of vriend(in) verrassen met een heerlijke gezichtsbehandeling Laren? Met de Five City Spa Voucher schrijf je een persoonlijke boodschap en de voucher wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Tot snel bij Five City Spa Laren!

Direct reserveren