Massage Hilversum – Reserveer een heerlijke massage in omgeving Hilversum

Ben jij toe aan een moment van ontspanning? Soms rennen we onszelf voorbij in de drukte van het alledaagse leven en geven we onszelf niet voldoende tijd. Hoog tijd om dit te veranderen! Five City Spa gelooft er namelijk heilig in dat ontspanning één van de belangrijkste pijlers is voor een gezonde levensstijl.

Ervaar jij veel stress of wil je gewoon een lekker momentje voor jezelf? Boek dan een rustgevende massage bij Five City Spa in omgeving Hilversum.

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Aanbod massages

Bij Five City Spa kun je kiezen uit zes verschillende massages met ieder een specifiek focuspunt. Tijdens onze massages geven onze ervaren masseurs de aandacht aan jouw ‘Five’ zintuigen. Heb je specifieke wensen? Geef ze vooral door en wij passen de massage hierop aan.

Voor welke massage ga jij? Onze populaire Five Full Body massage is een rustgevende ontspanningsmassage waarbij we ons focussen op de verschillende zintuigen en gebruik maken van verschillende technieken, zoals de onderarm techniek. Kun jij juist een intensievere massage gebruiken? Dan is de Five Intensive massage geschikt voor jou. Tijdens deze massage richten we de aandacht op jouw spieren of specifieke klachten.

Vind je het leuker om samen met je partner, familie of vriend(in) te gaan? Boek onze duo massage! Tijdens deze massage kun je samen ontspannen met elk een massage naar wens. Tevens biedt Five City spa een zwangerschapsmassage, mama massage en rug, nek en schouder massage aan. Bekijk ons gehele aanbod massages!

Massage Hilversum

Om zoveel mogelijk bezoekers in de watten te leggen, hebben wij een derde vestiging geopend in hartje Laren. Dankzij de centrale locatie aan de Nieuweweg 43, is Five City Spa snel bereikbaar voor bezoekers uit Hilversum. Reserveer jouw massage in Laren!

Beoordelingen Five City Spa

Bezoekers zijn erg positief over Five City Spa en geven ons een gemiddelde beoordeling van een 9,2. Volgens onze bezoekers komen ze graag terug bij Five City Spa vanwege de volgende redenen:

  • 7 dagen per week geopend;
  • 100% natuurlijke producten;
  • Ervaren medewerkers;
  • Een ontspannen ambiance.

We zien je graag snel bij Five City Spa!

Direct reserveren