Massage Amsterdam – Boek een heerlijke massage in Amsterdam

Heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Wil je een drukke werkweek of stressvolle dagen achter je laten en genieten van een momentje voor jezelf? Dan is een professionele massage Amsterdam hét antwoord voor jou. Bezoek één van onze vestigingen in Amsterdam en laat je masseren door onze deskundige, ervaren masseurs.

Massage Amsterdam

In het centrum Amsterdam vind je Five City Spa, dé plek voor een ontspannende massage. Met vestigingen in de levendige wijken De Pijp en Amsterdam-West, zijn we altijd in de buurt en uitstekend bereikbaar per fiets, openbaar vervoer of auto. Onze locaties bieden een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Bij Five City Spa wordt gebruik gemaakt van de beste producten voor jouw huid en tijdens elke spa-ervaring schenken wij aandacht aan alle ‘vijf’ zintuigen. Ons enthousiaste team van masseurs is speciaal opgeleid om jou een unieke en revitaliserende ervaring te bieden. Of je nu kiest voor een ontspanningsmassage, een diepe weefselmassage, of een van onze andere gespecialiseerde massages, je voelt je gegarandeerd als herboren. Ben je benieuwd geworden? Kom binnen en ervaar het zelf. Tijd om te ontspannen!

Onze massages

Wij bieden een ruim assortiment van verschillende massages waaronder onze signature Five Full body massage. Deze uitgebreide massage is gericht op het gehele lichaam waarbij verschillende massagetechnieken toegepast worden zoals de onderarm techniek. Absoluut een aanrader!

Naast de Five Full Body Massage bieden we ook een Intensive massage, zwangerschapsmassage, duo massage en nog veel meer. Kijk gerust onder het kopje ‘massages’ om ons hele aanbod te bekijken.

Ben je klaar om jezelf te verwennen en de stress van je af te laten glijden? Boek dan vandaag nog je massage bij Five City Spa in Amsterdam. Ontdek zelf waarom wij bekend staan als een van de beste spa’s voor een massage in Amsterdam. Wacht niet langer en geef je over aan een wereld van ontspanning en vernieuwing.

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Waarom hebben wij de beste massages van Amsterdam? Gemiddeld wordt onze spa beoordeeld met een 9,2

Waarom kiezen voor Five City Spa?

  • Ruime openingstijden;
  • Een compleet ontspannen ambiance;
  • Professionele medewerkers;
  • 100% natuurlijke producten.

Gift Vouchers

Wil je in plaats van jezelf, een goede vriend of familielid een massage in Amsterdam laten ervaren? De Five City Spa Voucher is het perfecte cadeau voor iedereen die behoefte heeft aan een ontspanningsmoment!

Je kunt de voucher online bestellen en deze wordt binnen 2 dagen verzonden.

Aanbod Massage Salon Amsterdam

Massage Amsterdam

Tot snel bij Five City Spa Massage Amsterdam!

Ruime openingstijden

Onze massagesalons kennen ruime openingstijden.
Je kunt bij onze vestigingen in Amsterdam terecht van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur en zondag van 10:00 uur tot 19:00 uur.

 

Direct reserveren