Massage Gooi – Reserveer een heerlijke massage in het Gooi

Soms ben je in het moderne leven zo druk bezig met andere dingen, dat je tijd vergeet te nemen voor jezelf. Herken jij je daarin? Dan is het tijd om hier verandering in te brengen!

Eén van de pijlers van een gezonde levensstijl is een goede balans vinden tussen het drukke moderne leven en momenten van rust. Bij Five City Spa geloven we heilig in deze balans en daarom bieden we heerlijke ontspanningsmassages.

Ervaar jij stress of wil je gewoon even lekker ontspannen? Reserveer direct een massage bij onze derde vestiging in het Gooi en ervaar een momentje voor jezelf!

Bekijk alle ontspanningsmassages Direct reserveren

Onze massages

Bij Five hebben we diverse massages, waaronder de populaire Five Full Body ontspanningsmassage, een duo massage en zwangerschapsmassage. Tijdens alle massages geven we aandacht aan jouw ‘Five’ zintuigen. Kijk gerust naar onze overige massages om te ontdekken welke massage het beste bij jou past.

De massages duren ongeveer 55 minuten, waarbij onze ervaren masseurs zich richten op jouw focusgebieden. Wanneer je gebruikmaakt van onze online voorkeurentool, kun je jouw massage volledig customizen met je favoriete geur olie, muziek en voorkeurszones.

Heb je een massage naar wens gevonden? Boek direct een momentje voor jezelf! Five City Spa is 7 dagen per week geopend van 10-22 uur.

Massage Gooi

Na succesvolle vestigingen in Amsterdam en Utrecht heeft Five City Spa een derde vestiging geopend in het Gooi. Met een centrale locatie aan de Nieuweweg 43 in Laren zijn we goed bereikbaar voor alle steden in het Gooi, waaronder Blaricum, Eemnes, Naarden en Hilversum.

Massage Blaricum

Woon jij in Blaricum en ben je toe aan een moment van ontspanning? Five City Spa is dankzij haar centrale locatie goed bereikbaar per fiets of auto voor bezoekers uit Blaricum.

Massage Eemnes

Als aangrenzende stad, zijn bezoekers uit Eemnes binnen no-time in onze salon aan de Nieuweweg in Laren. Onze locatie is goed bereikbaar per fiets of auto.

Massage Naarden

Ben jij op zoek naar een massage in de omgeving Naarden en Bussum? Met de auto sta je binnen een kwartier bij Five City Spa in Laren aan de deur! We hopen je snel te zien.

Beoordelingen

Gemiddeld wordt Five City Spa beoordeeld met een 9,2! Bezoekers geven aan graag voor onze massages te kiezen vanwege:

  • Een ontspannen ambiance;
  • Vriendelijke en professionele medewerkers;
  • 100% natuurlijke producten;
  • Ruime openingstijden.

Tot ziens bij Five City Spa in ’t Gooi!

Direct reserveren